Naar boven

Chesterfield C08.0373

MIDDEL BRUIN

De voordelen van Vankampenschoenen.nl

  • Vertrouwd adres
  • Lokaal
  • Ruime keuze
  • Topservice
Merk:

Omschrijving

Een stijlvolle leren portemonnee speciaal voor dames met veel opbergvakken, 12 pashouders, de nieuwste RFID techniek een vak met transparant venster en 2 vakken met ritssluiting.

Een perfecte oplossing voor als je altijd een overvolle portemonnee hebt met veel pasjes, bonnen en andere belangrijke documenten. De leren portemonnee Hampton biedt ruim voldoende mogelijkheden om alles netjes en geordend op te bergen. Deze leren portemonnee sluit met een drukknoop, heeft 2 vakken met ritssluiting en verschillende vakken briefgeld en pasjes.

In deze portemonnee wordt gebruik gemaakt van een unieke RFID techniek. Waar je normaliter gewend bent dat RFID portemonnees een harde metalen case hebben, vind je dat niet terug in onze portemonnees. In de voering van ons leer zit een speciale laag die beschermd tegen diefstal met contactloos betalen. Zo ben je er zeker van dat jouw geld en pasjes altijd veilig zijn.

De portemonnee is gemaakt van antique buff leer. Kenmerkend voor dit type leer is het two tone effect. Dit effect geeft de portemonnee een mooie antique kleur beleving.

Aantal Pasjes 12
RFID Safe Ja
Lengte 18 cm
Breedte 2.5 cm

Specificaties

MerkChesterfield
Naam31
KleurMIDDEL BRUIN
TypePortemonnees
ArtikelnummerC08.0373
SeizoenContinue
MateriaalLeer
MaatsysteemEU